Društveno odgovorno poslovanje
Poklon za decu sa Kosova i Metohije Štampa El. pošta

AD Niskogradnja i ove godine poklonila je 50 knjiga deci na Kosovu i Metohiji, i to ovog puta mališanima iz škole O.Š.“Vuk Karadžić“ iz Sočanice. Naša firma ima tradiciju doniranja knjiga i ulaganja u kulturu, naročito kada su u pitanju najmlađi. Na ovaj način AD Niskogradnja još jednom pokazuje da želi da život dece učini sadržajnijim i duhovno bogatijim.

 
Neobična donacija Centru za brigu o deci u Zvečanskoj Štampa El. pošta

AD Garant je napravio veoma lepu i nesvakidašnju donaciju Centru za brigu o deci u Zvečanskoj, u Beogradu. Naime naša firma poklonila je štićenicima ovog centra dva elektronska automobila, koja deca mogu da voze u dvorištu ili unutrašnjosti Centra. Ove atraktivne igračke rade na akumulatorsko punjenje, a imitiraju bolid formule 1 i terenac.

 
Energoprojekt pomaže umetničko stvaralaštvo Štampa El. pošta

Energoprojekt Holding pomogao je da se realizuje predstava “Solunci govore“, čija je beogradska premijera održana u subotu 26. aprila 2014. godine, na sceni „Raša Plaović“, Narodnog pozorišta u Beogradu. Predstava „Solunci govore“ uvrštena je u zvanični program obeležavanja sto godina od početka Prvog svetskog rata, a pod pokroviteljstvom je predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Svoj blagoslov predstavi dao je patrijarh srpski g. Irinej.

 
Donacija za Kreativno edukativni centar Štampa El. pošta

Energoprojekt Holding je uputio pomoć Kreativno edukativnom centru „KEC“ iz Beograda, dodelivši novčanu donaciju koja će omogućiti nastavak njihovog dugogodišnjeg rada sa osobama sa intelektualnim teškoćama, a samim tim i poboljšanje kvaliteta života ove veoma ugrožene i marginalizovane grupe građana.

 
Energoprojekt u Klubu prijatelja Unicefa Štampa El. pošta

Već godinu dana godina Energoprojekt je član Kluba prijatelja Unicefa. Mesečnim donacijama, kao član kluba, pomažemo Unicefu u sprovođenju brojnih aktivnosti čiji je osnovni cilj promocija, zaštita i ostvarenje prava dece i mladih. Tokom prethodne godine pomogli smo brojne Unicefove akcije koje omogućava izgradnju boljeg sveta za decu, podsticajnog okruženja bez siromaštva, nasilja, isključenosti i neizvesnosti, između ostalih i akciju „Škola bez nasilja“. Na isti način Energoprojekt će nastaviti da učestvuje u radu ove organizacije i tokom 2014. godine.

 
Četvrta izložba radova štićenika centra „Sunce“ Štampa El. pošta

U poslovnoj zgradi naše kompanije održana je četvrta u nizu, dobrotvorna prodajna izložba radova dece iz dnevnog boravka – centra za smeštaj dece i omladine ometene u razvoju „Sunce“ na Bežanijskoj kosi. Prikupljena sredstva će se upotrebiti za kupovinu materijala za rad dece u likovnoj radionici.

 
Podrška mladom sportisti Štampa El. pošta

Holding je podržao mladog sportistu Nikolu Radosavljevića da ode na Evropsko prvenstvo u karateu koje se u aprilu održava u Nemačkoj u periodu od 09.05 do 11.05.2014. godine. Nikola je višestruki šampion Evrope i sveta u karateu, kao i prvak na raznim međunarodnim takmičenjima.

 
Naučna razmena Štampa El. pošta

Grupa od oko 30 studenata, asistenata i profesora arhitekture na Tehničkom univerzitetu u Cirihu posetila je krajem oktobra Energoprojekt. Poseta je organizovana u okviru studijskog putovanja i obilaska kulturnog nasleđa Beograda i istraživanja objekata od arhitektonske vrednosti, uz saradnju i naučnu razmenu sa nastavnim osobljem Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

 
Priznanje za solidarnost i profesionalizam Štampa El. pošta

Na bazi anketiranja koje je sprovela Organizacija za istraživanje javnog mnjenja Perua, AD Niskogradnja ocenjena je kao najbolji izvođač u području grada Kahamarka u 2012./2013. godini. Rezultati su objavljeni u lokalnom listu Panorama, gde je našoj kompaniji uručeno i simbolično priznanje. U konkurenciji su bile brojne izvođačke firme koje su angažovane na projektima u ovom regionu. Razmatran je odnos izvođača prema lokalnoj zajednici, podrška i pomoć u situacijama kada je bila neophodna organima vlasti, snagama reda ili lokalnom stanovništvu. Niskogradnja je maksimalnu solidarnost pokazala u slučajevima obilnih poplava, geoloških poremećaja koji su ugrožavali saobraćaj, a pored toga Niskogradnju su od ostalih izdvojili pre svega profesionalizam na projektima i dobra saradnja sa lokalnim vlastima na realizaciji zajedničkih zadataka.

 
Fer-plej turnir „Mali fudbal – velika škola“ Štampa El. pošta

Dve sportske ekipe iz sistema Energoprojekt učestvovale su u humanitarnom Fer-plej turniru "Mali fudbal - velika škola", u organizaciji UNICEF-a. Ovo je tradicionalan godišnji turnir za podršku programu „Škola bez nasilja“. Naše učešće na turniru pomaže UNICEF-ov dalji rad na ovom programu koji se trenutno sprovodi u 250 osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

 
Plaketa za humanost zaposlenih Štampa El. pošta

U junu 2013. godine Energoprojekt je dobio još jedno priznanje za tradiciju humanosti koju gaji još od svog osnivanja. Crveni krst Srbije dodelio je Energoprojektu plaketu kao znak priznanja za izuzetne rezultate u omasovljavanju dobrovoljnog davalaštva krvi u 2012. godini, kada je krv dalo 139 na[ih davalaca. Priznanje je dodeljeno povodom svetskog dana doborovoljnog davanja krvi, 14. juna. Od početka ove godine čak 102. naših zaposlenih se priključilo ovoj tradicionalnoj, nesebičnoj akciji, koju redovno organizujemo u jednoj od sala poslovne zgrade.

 
Studenti u poseti Energoprojektu Štampa El. pošta

Sredinom maja 2013. godine, Energoprojekt je sa zadovoljstvom ugostio petnaest studenata iz Nemačke, Holandije, Češke, Perua i Srbije, tokom međunarodne edukativne manifestacije Academy Days, koja je okupila studente iz raznih krajeva sveta. Tom prilikom, studentima su održana brojna korisna predavanja iz oblasti u kojima posluju firme iz sistema Energoprojekt.

 
Podrška budućim kolegama Štampa El. pošta

Donacija Energoprojekta je pomogala mlade inženjere tehničkih i tehnoloških fakulteta u Beogradu, na reginalnom takmičenju mladih inženjera EBEC (European BEST Engineering Competition), koje je ove godine održano u Sofiji u organizaciji regionalne BEST grupe (Board of European Students of Technology). Osmoro naših budućih mladih kolega, nadmetalo se u oblastima studije slučaja i timskog dizajna, protiv timova iz Niša, Kragujevca, Skoplja, Mostara, Podgorice i Sofije. U svojim rešenjima studenti naših timova su pokazali znanje, inovativnosti i domišljatost, koji ih su na kraju doveli do pobede u studiji slučaja i kvalifikacije za evropsko takmičenje koje se održava u Varšavi.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>

Strana 3 od 4